onsdag 20 juni 2007

Vad är det för jävla fel på människor?!!

Det måste sägas, Folk är fan i mig dumma i huvudet!
På mycket kort tid har det varit ett antal olyckor i kollektivtrafiken.

I torsdags var en narkotikapåverkad man påväg att falla ned på spåret vid slussen och han krockade med tåget, så att glasrutan i fronten gick sönder och han fick föras till sjukhuset med allvarliga skallskador.
På lördagen var det dags igen, då en idiot till 50 årig man satte sig och pissade på spåret i Mariatorget och blev påkörd av tåget.
Och idag kan vi återigen läsa att en man av okänd anledning (antagligen för att han är dum i hela huvudet) blivit påkörd av Tvärbanan i Gröndal.
Notera att det i alla dessa fall, som i de flesta, rört sig om idioter till MÄN!

Om folk inte var fulla i tunnelbana, om ni inte hade så förbannat bråttom, om ni slutade att gena över spåren och gå ner för att pissa så skulle vår arbetsmiljö vara fan så mycket trevligare!
Vad fan, de e ju era jävla liv det handlar om! Fine, vill du dö för att du är så jävla pissnödig att du inte kan hålla dig så varsågod, be my guest. Ni kan väl passa på och gå ned och pissa allihopa på samma gång, på samma ställe, så kunde vi köra över er och ha problemet ur världen.
Era jävla as.
Och som hatbloggen trodde var även killen på tvärbanan en idiot:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=663106

2 kommentarer:

Dallerberg sa...

What, det där vid Mariatorget har jag missat :O

Men fan, det är ju alltid såhär att det är en viss påkörningsperiod när ca 3-4st ryker, och sen kan man pusta ut resten av året :D

Fast det ska FANIMEJ inte hända på fucking TVÄRBANAN! Vafaaan! Jag skulle ju slippa sån skit nu!

Dallerberg sa...

Jag minns förra året då det var 3 på samma dag t.ex, en hos oss och TVÅ på ettan :O