måndag 18 juni 2007

Våga vägra förändra!

Söndagstristess på jobbet. Dagen räddades hjälpligt av ett litet kaos mitt i Norsborgskopplingen – två trasiga tåg på samma plats samtidigt. Plötsligt pågick koppling både vid två plattformar i Norsborg och på mellanspåret i Alby. Kreativt!

Till någon hjälp i ledan var också August Strindbergs ”Hemsöborna” som ljudbok (obs!, lyssnad på endast vid byte av körände vid ofullgörande av säkerhetstjänst). Fast inläsaren borde genomgå en röstoperation. Skaffa silikonröst eller nåt.

På CNN går ett program som heter ”Social Entrepreneurs” och som presenteras i samarbete med Shell. Hahahahaha. Nyhetskanalerna satsar på sarkasm.

Kaffepolletterna på jobbet slut över helgen. Man får inte ens trösta sig med gratis kartongkaffe.

I en intervju i Svenska Dagbladet säger en av de självutnämnda bitterbögarna bakom boken ”Bögjävlar” att ”en liten gnutta bitterhet är hälsosamt. Bara man gör något för att förändra det man är negativ till”. Alltså, vad är det för dumheter? Hatbloggens nya stridsrop: Våga vara bitter – våga vägra förändra! Annars har vi inte så mycket emot boken. Tror vi (vi har ju inte läst den).

Kallt och regnigt. Mosade sniglar under vänsterskon. Trist för sniglarna. Tristare för mig. Hatar snigelmos.

På hallmattan väntade kommande tisdags nummer av lokaltidningen. Färska nyheter.

1 kommentar:

Dallerberg sa...

Trist med folk som lägger sig själva i "bitterbögsfacket" fast de egentligen inte är ett dugg bittra. Jävla optimister!

Och att trampa på sniglar är så jävla vidrigt!! Jag brukar flytta dem från vägen så jag ska slippa se mos överhuvudtaget.. brukar bli en lång promenad till t-banan när det regnat :D