onsdag 12 december 2007

"- Jag ser det snöar, jag ser det snöar...."

När halva Hatbloggen i morse skulle ta sig in till staden så verkade inte riktigt allt stå rätt till i Ropsten.... Det fanns inga tåg. Informationen som kom oss till del via högtalarsystemet var följande: -"För närvarande är det ingen trafik mellan Östermalmstorg och Ropsten."
Väldigt informativt!

Morgonens kaos innebar att kvällskopplingen ställs in. Inget tåg är där det ska vara, turen 16 som Hatbloggen har i 4 timmar, ska vara C20, men var just idag, Cx. Tur 8 åker omkring med C14 vagnar. Tydligen hade någon lagt ett cementblock på spåret och sen hade det varit något strömavbrott också. Det enda roliga på kvällen var jakten på de ungdomar som sprang på spåret vid Bergshamra.

DN verkar köra med gamla nyheter. På deras förstasida skriver de om SL:s snöövningar i Arvidsjaur. SL har ju övat där i flera år(och inte blir de bättre för det!) och är man en av Sveriges största dagstidningar kanske man skulle kunna hitta något mer aktuellt att skriva om på sin förstastida? Dessutom har det ju inte snöat i Stockholm på flera år.

Hatbloggen stötte ihop med Pierre Sandberg uppe på TX idag. Vi kunde inte låta bli att utbrista: -"Nämen, titta vad katten släpat in!"

Om du inte känner dig nöjd med din lön, så gå in på http://www.globalrichlist.com/ och se hur rik du är. Hatbloggen tillhör tydligen de 15% rikaste i världen, men säg inte det till Veolia.

5 kommentarer:

Anonym sa...

löpsedlarna och första sidor har ju nästan bara såpa grejor. typ sandra eller ja allt va fan dom heter. som blir utröstade ur någon såpa, det verkar vara det ända viktiga som händer i vår lilla värld. tänk om dom skulle ta och göra en sån där såpa av oss också. typ en tågförares vardag med veckoutröstning . ja då skulle alla radiopratare och andra amatörer ligga risigt till eller hur?

Anonym sa...

Pierre ja, och Erik Åsbrink visar sig vara den moderat vi alltid vetat att han varit. Med andra ord saker och ting är sig lika i "maktens korridorer". Kommer osökt att tänka på Alexander Bards gamla slagdänga "Prostitution Twist".
Fast vad vet jag egentligen? Jag bara låtsas, allt är lögn, alla har fel.

Citat:
"Vi är fredskorpar alla Kalasjnikovkamrater, Coca Cola Cowboys och pojksoldater"

trasan sa...

men du är ju kul ju. älskar politik du. kan vi inte va lite allvarliga här i stället för att babbla om politik. det är ju fan bara humbugg allt i hopa ju. bara nått som ska få dom som jobbar med det att tjäna pengar. dubbelmoralen får mig ibland att villja spy på allt ...

trasan sa...

dom sitter där på sina höga hästar och bara vill ha mer och mer.. men vi arbetare får kämpa för att kunna överleva. hur fan kan dom sitta där med 50 60 tusen i månaden och begära mera pengar när dom inte vill ge oss fan ens hälften av va dom plockar ut...inte konstigt att det finns politikerförakt och att dom blir skjutna.det är fan skjukt så det skriker...

trasan sa...

kör hårt lilla fr dallerberg. på dom bara ropa och stå i så mycket du orkar. där på radion ha ha ha... så pass mycket att dom måste basunera ut. nu har vi radiotystnad i 2 minuter. vi måste hinna med att skriva åxo. ha ha ha god hjul på dig ....