torsdag 20 december 2007

Bestickbrist.

Att det alltid råder brist på bestick (eller mer specifikt gafflar, för knivar och skedar finns det gott om) i mässen är känt sen länge. Veolia bestämde sig för ett tag sen att inte köpa in nya gafflar eftersom de bara försvinner.
Härlig personalpolicy, eller vad säger ni? Veolia vill väl att vi ska äta med fingrarna , då kan de spara ännu mer pengar på (tunnelbanan gick ju bara med 100 miljoner i vinst) att sälja överblivna knivar och skedar.
Fyra små gafflar har överlevt sen inköpsstoppet infördes, men idag var de puts väck!
Det Hatbloggen nu frågar sig är varför Veolia inte gav förarna ett bestick-kit! Det hade varit både användbart vid matraster och fungerat som tjänstevapen. Så återigen, beväpnar sig Hatbloggen, för att kunna äta mat med både kniv och gaffel.

Det är tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt på jobbet. Fast med tanke på all julstress är det lite skönt att helvetetsportarna inte öppnat sig denna vecka också, men veckan är ju inte slut än.

Expressen är den mest menlösa tidning som finns. Idag ägnade de sju sidor och förstasidan åt en icke nyhet, nämligen att Andreas Lundstedt offentligtgjort för tidningen QX, alltså inte för Expressen, att han är HIV positiv. Expressen själva har ingen intervju med Andreas, så journalistiken är snodd helt och hållet från QX samt att de har en massa intervjuer med hans vänner och b.la intervjuat Mona Sahlin om saken. Vad Fan har Mona Sahlin med Andreas Lundstedts HIV att göra?
Hatbloggen kräks och hoppas att Expressen läggs ned omgående, till och med skvallerblaskan SE & HÖR är bättre, de står åtminstonde för vad de är och låtsas inte vara en seriös kvällstidning.

8 kommentarer:

880 90 sa...

Vad ska vi med bestick till?

Det är ju bara norrlänningar som är tjusiga och äter BigMac med bestick.

:/

Anonym sa...

Självklart ska gaffel och bestick vara tillgängligt så att förarna kan försvara sig mot segt kött, varför inte även pepparspray för att försäkra sig om att steken/grönsaken håller sig still på tallriken?

Hm, händelselös dag i trafiken på bana 2? Känns som att det kopplingsskojsiga flyttats till bana 1 för dagen. E fick höra i GUP-mässen att en förare tidigare på dagen sin v2 & v3:a i backen till Vällingby. Rangerare och annan expertis fick rycka ut för att köra tillbaka delarna och koppla om... :)

Anonym sa...

Poängen med att vagnarna tappades i backen trillade visst bort ovan. Nåja. Skyller på lathet.

trasan sa...

jag behöver inte säga nått om skvaller tidningen expressen eller aftonbladet. den är ju föresten nästan ännu värre nu för tiden. verkar vara en jävla nyhetsbrist som sagt nåja... bestick på markan är ett jävla bekymmer. för en del, dock inte för ett svin som mig. jag klarar mig ändå men håller med H.H. om det alla fall .... och du Z. ska vi ta nästa jul lunch där i gamla stan vad fan det nu hette. där dom äter med händerna ...

880 90 sa...

Det gör vi, där äter man med händerna och torkar munnen med duken.
Väldigt god mat och massor av mjöd.

http://www.svd.se/kulturnoje/krog/artikel_31962.svd

Anonym sa...

Men de slutade ju köpa in bestick för nästan ett år sedan, vilket innebär att taktiken fungerade, såhär länge har de väl aldrig klarat sig från folks tjyvaktiga fingrar?

trasan sa...

äntligen kom beviset att man är ett proffs som kan köra tåg utan att det ska dalltas om att nu lilla gubben regnar det nu är det halt. eller snö faller nu lilla vän då förstår du måste du köra sakta. jag har beviset att jag är bland dom bästa för jag har fått ett tack brev från viola att tack vare halk kursen har plattor minskat med 78% ja ja okey men jag behövde aldrig gå den där eländiga kursen. dom fråga inte ens. samma sak med arbetsplats möten 1 möte har ja fått gå på på hela året. ytterligare ett bevis på att man är proffs. snart kommer det kanske en topp 300 lista över dom mest effektiva förarna. vi gamlingar kommer garanterat att ligga längst upp där. för vi är helt enkel bäst vi som jobbat längst är dom bästa....

Dallerberg sa...

trasan: det är klart ni är! :)