lördag 4 augusti 2007

Beväpnad till tänderna!

Min dator är lagad och Qarola är således tillbaka! Såg att bögen hade bloggat och klagat på PRIDE, han som har längtat så, men som den mycket bittra hatbloggare han är så lever han gladeligen upp till vår gnällgaranti! Bra jobbat.

I mässen så finns det inga bestick, eller det finns hundra knivar och en halv gaffel som vi 200 förare ska dela på! Av någon konstig anledning försvinner alla gafflar, vi misstänker att det är busschaufförerna och annat löst folk som har nycklar in till mässen som snor dem...
Arbetsledningen vägrar köpa nya bestick, så nu är hatbloggarna beväpnade till tänderna, då vi får gå omkring med en egen uppsättning kniv och gaffel i fickan!

Klockorna i mörby centrum förblir ett mysterium. Som vi skrivit om här. Nu har de skickat dit de där ingenjörerna, troligen Indierna från telefonplan, och nu går klockorna istället 10 sekunder före istället för 40 sekunder efter.... Tyvärr drivs ju trafiken lika bra som vår arbetsgivare är på att ställa klockorna.

I natt pågick en jakt efter en groda med brutet ben ombord på turen 10. Många trafikanter uppmärksammade den lilla varelsen och ville att föraren skulle ingripa och hjälpa till. Det faktum att det i samma vagn satt en medvetslös man väckte inte riktigt lika mycket empati hos våra kära kunder...

5 kommentarer:

Dallerberg sa...

Åååh vad fina de är ibland iallafall :D jag prioriterar LÄTT en skadad groda framför en stupad fullgubbe. För seriöst, vem fan bryr sig? Sluta låtsas att du bryr dig om fyllona :D

Anonym sa...

Men vad fan, det är klart att grodor kommer före människor. Grodor kan man ju äta (fråga fransmännen. Förresten man KAN ju äta människor också (fråga dom som överlevde den där jävla flygkraschen i bergen nån stans)..
Hmm, nu blev det svårt..
Ja, ja jag väljer grodan i vilken fall, jag hatar ju folk...

Anonym sa...

Det är då man med uniformens myndighet ska ta i från maggropen, och kasta av både groda o gubbe o säga; Nästa person som öppnar gapet går samma öde till mötes, är det UppFattat?! (Kan man i detta läge vifta lite med både kniv o gaffel för att göra saken ännu tydligare, så har vi snart SL-ordnungen tillbaka innan vi hinner säga Ko-ak ak ak Ko-ak ak ak kaaa)

Anonym sa...

Klart man bryr sig mer om godan (i det här fallet) den har väl inte själv skadat sig??

tiarafeministen sa...

Å fyllo? jag trodde det var en traditionell inredningsdetalj...