tisdag 21 augusti 2007

The show must till varje pris go on.

Som vi redan konstaterat finns det så många olika sorters dumhet i tunnelbanan – och vi älskar dem alla. På måndagen var det en flicka som försökte hoppa framför Hatbloggens tåg vid Skärholmen, men det lilla livet var så ointelligent att hon väntade vid fel plattformsände, nämligen den bortre. Hatbloggen kunde köra in hela tåget och sedan lugnt invänta polis som kom och omhändertog självmordskandidaten.

Några som inte så lugnt inväntade upplösningen var trafikanterna vid Skärholmen. En viskande och pekande folkhop samlades runt den stackars tjejen, och de mest engagerade tonårstjejerna kom halvgråtande fram till förarhytten och snyftade ”Snälla, kör inte över henne! Du får inte köra!” Det var verkligen tur att de övertalade oss eftersom vi inte har nån egen hjärna att tänka med…

Trafikledningen visade däremot att den inte låter sig tramsas med hursomhelst. Under tiominutersstoppet i Skärholmen och under ett stopp vid Liljeholmen som orsakats av att en äldre kvinna fallit omkull i ett tåg försökte man hela tiden övertyga förarna om att de borde köra vidare. Det får vara slut på klemandet nu, en melodramatisk flicksnärta eller en krossad lårbenshals ska minsann inte få sätta käppar i hjulen för vår eftermiddagsrusning!

Vid kvällens Hatbloggsredaktionstelefonkonferens kom vi plötsligt att tänka på den ypperliga tidningen En Ding Ding Värld. Varför lade man ner det journalistiska underverket? Vi kräver att utgivningen återupptas snarast!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men vaddå, menar ni att ni inte ens tänkte tanken att fortsätta köra? Om så är fallet blir jag nästan lite besviken på er..
Och ja, varför i hela fridens namn lade man ner den tidningen? Jag har letat med ljus och lykta för att hitta något likvärdigt men ingenting håller måttet. Jag saknar verkligen En Ding Ding Värld, så snälla kom tillbaka så jag har något vettigt att läsa. Men i väntan får väl Harold Pinter dikter duga, oj så jobbigt det är..
Men vad göra?
Ha en inte en bra dag..
Världsrättaren..

Anonym sa...

vaddå? trödde det var meningen att vi skulle sikta på allt som befinner sig inom spårområdet....vare sig det e grodor, fåglar eller självmordskandidater.... kanske borde kika i tri ;)