tisdag 7 augusti 2007

Det var då ett jävla gnäll!

Vissa av Hatbloggens läsare har fortsatt sitt gnällande över Hatbloggens innehåll. Hatbloggen är självfallet mycket glad över allt gnäll vi orsakat, men vi känner att det är dags för ett förtydligande:

  • Som ni vet arbetar vi på ett dårhus. Vi kör psykopater och annat löst pack till och från Danderyds sjukhus psykakut!(den som planerade ett mentalhospital precis ovanför tunnelbanan kan inte ha varit vid sina sinnes fulla bruk!)Men som om trafikanterna, eller jag menar såklart, kunderna, inte vore tillräckligt, så har vi även en massa dårar till kollegor. Detta är ett känt faktum. Vi vet vilka ni är och vi har ögonen på er, men vi bloggar inte om er av en enkel anledning: Ingen nämnd, Ingen glömd.

  • Vissa undrar varför vi bara klagar och till dem kan vi bara säga, detta är en HATBLOGG! Om ni inte fattat det än borde ni allvarligt se över ert mentala tillstånd. Det är så jävla tråkigt att läsa om folk som mår bra, http://kajsoli89.blogg.se/ , som är lyckliga och där allt bara är sockersött och sliskigt! Vem fan vill läsa om fint väder när det är fan så mycket roligare att gnälla över det dåliga?

  • Andra menar att vi inte är tillräckligt elaka!!!??Om ni vill blogga om kollegor, eller att allt i era liv är super fantastiskt, och om ni verkligen har mage att tro att ni lyckas vara elakare och gnälligare än oss, så skaffa en egen jävla blogg! Tills dess föreslår vi att ni antingen forstätter att läsa vår blogg och håller käften eller att ni far åt helvete!!

I övrigt är nattbussen djävulens påfund och myggjävlarna hans lakejer.

1 kommentar:

Dallerberg sa...

MEN GUD VAD NI GNÄLLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!