onsdag 15 augusti 2007

"Como se fosse autum..."

Tropikerna har äntligen nått oss, luftfuktigheten är över 90% och tunnelbanan har börjat med hösttidtabell! Ombyggnationen av Nyboda pågår så det finns bara ett spår för att ta sig in och ut. Desto svårare är det när det blir växelfel och man varken kan köra in eller ut! Men hur som helst, det är ju hösttidtabell som gäller och då ska alla tåg ut i eftermiddagsrusningen, även de
som inte fungerar. Att de ens skickar ut C14(tågen som brinner) är fortfarande över hatbloggens förstånd.

Kanske är det den tropiska hettan som gjort att folk blivit galna. I söndags efterlystes en barfota ung man iförd pyjamas... När han väl hade upptäckts, skulle polisen ta hand om honom vid Centralen, men pyjamas killen gick av vid Östermalmstorg och åkte norrut igen. Vart han sen tog vägen verkar ingen veta eller bry sig om.

Att det nuförtiden inte ens räcker med att vara psykiskt labil för att få bli inskriven på psykakuten, visar kvällens händelser. En ung kvinna iförd bikini försökte ta livet av sig genom att krypa in bakom grinden infart Bergshamra norrut. Hade hon bara försökt ta livet av sig hade ingen regerat men iförd bikini har hon en plats garanterad på mentalhospitalet! Hatbloggen rekomenderar även människor på gränsen till sammanbrott att testa clown dräkt, gorilla dräkt, att vara naken, se ut som Nalle Puh eller Homer, nästa gång de skriker på hjälp genom att försöka att ta livet av sig...

"Som om det vore höst..."

4 kommentarer:

Anonym sa...

Efter kvällens ganska så omvälvande händelser så vill jag tacka hatbloggen för att ni finns och för att ni fick mig att skratta....Jag e visserligen fortfarande förbannad, men jag garvar iaf ;)

Anonym sa...

"Säkerheten genomsyrar hela verksamheten"

Anonym sa...

Om man nu ska ta livet av sig så varför inte prova blå sparkdräkt, ljusblå skjorta med rödprickig slips... a k a uniformen?

Dallerberg sa...

c14 är ju bäst! De gnisslar inte, rycker inte och man kan stå och köra utan jidder vilket är jävligt skönt efter ett par timmar. Dessutom brinner de ju bara på bana 3.