fredag 31 augusti 2007

Sista striden det är?

Efter en vecka av stora och små trafikstopp öppnades så på torsdagen äntligen Helvetets portar vid Sätra (ja, de är tydligen belägna där, vem hade kunnat ana?), och den motbjudande sugga som är Alla Trafikkaosens Moder födde fram ett hiskligt missfoster till stopp som lyckades förbrylla nya och gamla förare såväl som yttre och inre trafikledning. Under en halvtimme stod ett tåg norr om Sätra och bara vägrade röra sig ur fläcken. Tåget betedde sig till synes normalt, men var och förblev stillastående (även om just stillaståendet så smått börjar bli ett rätt normalt beteende). Till slut började folk bryta sig ut ur tåget och bege sig ner på spårområdet, och plötsligt anropade förare från tre andra tåg på olika platser längs banan och meddelade att trafikanter trängde sig ut från deras tåg eller försökte göra detsamma. Det var som om trafikantrevolutionen brutit ut på given signal. Bägge hatbloggarna lyssnade till kaoset på radion med tappade hakor och viss oro, för när trafikanterna slutligen revolterar står förarna längst fram i de dödsdömdas led, sanna våra ord.

För övrigt välkomnar Hatbloggen hösten. Kylan gör att vi kanske äntligen slipper se fler foppatofflor. Var vi tvungna att se ett enda par till är risken stor att vi hade kräkts på bärarens fötter.

8 kommentarer:

Anonym sa...

ja ibland önskar man nästan att alla åker på kopplen då slipper vi dessa långa stopp. helt klart i alla fallså blir dom inte lika lååååååånga.

Anonym sa...

Vilka starka ord! Helvetets portar? Dödsdömdas led?
Det var ju mest kul, faktiskt!!
Tågen stod som små leksakståg, ena efter det andra på rad mellan bredäng & sätra och männsikorna tittade ut; De flesta lydiga som de små lamm de är...

Anonym sa...

"Jag tycker om att vara chef. Jag gillar männsikor och att se dem växa i sina roller. Jag försöker att vara tydlig genom att sätta mål, följa upp och ge återkoppling. Det är något som jag även kräver av de chefer som rapporterar till mig. Det är viktigt att medarbetarna vet vad som förväntas av dem. Det i kombination med att vi SKRATTAR mycket är viktigt på en arbetsplats."

Que?
Dags för drogtest tror jag....

Anonym sa...

Re: 88090! Är det någon av våra som lagt ut texten som beskrivs? Det där var inget annat än floskler staplade på varandra. Men det är väl sådana meningslösheter rekryterarna vill höra?!

För övrigt är internrekryteringarna till övervåningen alla gånger inte helt lyckade! Det är den med brunast tunga som vinner ibland....

Anonym sa...

Foppatofflorna är verkligen vidriga, vid revolutionen är det sannerligen bärarna av foppatofflorna som åker först... (I wish)

Anonym sa...

Företaget har i många år, arbetat hårt på att få bort allt som skulle kunna glädja personalen! Detta har fått till följd att alla vantrivs och dessutom, så verkar rekryteringskriterierna vara att endast idioter kommer in och får jobba, i topparna, då endast dom står ut med skiten!

Anonym sa...

Re: krusty the clown!

Alla dessa fantastiska floskler kommer från den fantastiska tidningen Access Magasin, sid 10.

Måste erkänna lite skamset att jag inte kan låta bli att läsa dom där skittidningarna som företaget skickar hem till oss...rodnar.

Anonym sa...

Re: 88090 igen! Jo, interna tidningar där medelmåttor tillåts att "lägga ut texten" kan vara fantastiskt roliga att läsa. De tar sig så otroligt mycket på allvar att det blir nästan pinsamt. Ungefär som att SL står och faller med dom. Mest floskelgeneratorer tycker Krusty!

Jag minns gamla "Spårväg och Buss" som tidningen hette innan bolagiseringens tidevarv. Det var inte massa flams och trams, utan tidningen var riktigt bra faktiskt. Men nu är det mest "Corporate Bullshit"!