måndag 13 augusti 2007

Dumhet av yppersta klass.

Med Hatbloggens yrke blir man liksom finsmakare ifråga om dumhet – ungefär som en vinkännare lär man sig urskilja och uppskatta olika former av brist på intelligens, och ibland kan man göra riktiga fynd. På söndagen hade Hatbloggen förmånen att få avnjuta en fantastiskt korkat konstruerad tjänst: Först 22 minuters körning och därefter lunchrast. Sen var det bara fem och en halv timmes jobb kvar. Det är för dagar som denna man stannar i bolaget.

Ikväll var Bredäng händelsernas centrum. Ungar på spåret i flera omgångar och omkullvält godisautomat. Hatbloggen tycker det är en utmärkt idé att dräggen samordnar sina aktiviteter till en bestämd plats. Om denna bestämda plats dessutom låg nånstans längs gröna linjen skulle vi vara ännu nöjdare.

Hatbloggen minns ett inslag från en nyhetssändning för ett par år sen där man berättade hur den svenska gränsen mot Norge patrulleras med häst, bland annat för att man ska kunna ”upptäcka och avvärja en framryckande invasionshär”. När man läser att de kriminella elementen i Oslo gör upp med svärd verkar det svenska försvaret plötsligt mycket adekvat.

4 kommentarer:

Dallerberg sa...

låter som en kort tjänst iallafall? Eller var det två timmar lunch? :D

tiarafeministen sa...

haha,
tror att de har delat upp sig, ett organiserat drägg-gäng per linje.

Tänk Bagarmossen..

Anonym sa...

Service är vår vardag
:/

Anonym sa...

MEN, som Veolia glatt påpekar när jag frågar varför de konstruerar liknande jobb (eller just det): du behöver ju bara vara på jobbet i 5:50! Var tacksam!! Tänk så mycket arbetstid vi skulle kunna pressa ur dig om vi bara ville.