fredag 10 augusti 2007

Hatet flödar!

Idag provade hatbloggen på att för första gången sitta 4 timmar på ett och samma tåg. Mörby Centrum, Fruängen, Mörby Centrum, Fruängen, Mörby Centrum, Fruängen i all oändlighet... Jag förlorade förståndet redan efter 10 minuter, och då var det 3 timmar och 50 minuter kvar. Stod vid T-centralen och Mörbyasen ska allihopa gå på längst bak i tåget.
Första vagnen - helt tom, andra vagnen likaså, och så en titt i monitorn, och mycket riktigt, där står idioterna på rad och ska in allihopa i sista vagnen. Jag stod vid hytten och nynnade på en sång: "- Jag hatar Mörby, era jävla as, ni är så fula, och jag vill ge er stryk, fan vad ni är dumma, era jävla kossor!" DÖRRARNA STÄNGS! Och alla kom såklart inte med, för sista vagnen var full.

Det finns tusen skäl till att hata linje 14. Det är studenterna som, trots att de har fil kand och spenderat hela sina liv vid Stockholms Universitet (eller kanske just därför), inte fattar att det går fortare om man sprider ut sig i tåget, man kan t.om få en sittplats!
Det är de äckliga jävla KTH-nissarna vid Tekniska Högskolan som är Sveriges såkallade framtid, som springer omkring i fula overaller(jävla töntar, klipp er och skaffa ett jobb!) och som inte heller fattar den mycket enkla logiken i att sprida ut sig i tåget.
Det är pendlarjävlarna, alla äckel som ska med Roslagsbanan eller som ännu värre ska ta bussen till Norrtälje eller Rimbo, de måste abslout vara längst bak i tåget så att de sen kan få stå och trängas i rulltrappan upp till sina kära bussar!
De är idioter allihopa!

Nödprovianten jag hade bunkrat upp med tog slut fort.
Hatbloggen undrar om vi som blir illamående bara av tanken på linjen 14 och som faktiskt kräks av att behöva köra den, skulle kunna få något slags rehabjobb med bara körning på linje 13?
En annan idé är att ge de där stureplansvåldtäktsmännen samhällstjänst(efter att kuken blivit avskuren såklart) med 8 timmars körning, endast på linje 14 mellan Slussen och Mörby Centrum. Då får de först skjutsa lattemorsor med Louis Vuitton barnvagnar, dryga 14 åriga tjejer med Guccihandbags och östermalmskärringar med räkpaj från saluhallen, och sen på natten skjutsa sina kära nedspydda stureplanspolare.

Plattformen i Bergshamra är fortfarande hal och hatbloggen ropade då inte ut någon varning till trafikanterna, bor man där får man fan skylla sig själv! Förhoppningsvis halkar väl nåt av asen riktigt ordentligt och bryter lårbenshalsen. Och ja, om man inte redan hatade linje 14 så gör man det efter 4 timmar. Hur detta ska gå ihop med SL:s ideér om service och kundbemötande har hatbloggen inte en susning om, och vi bryr oss inte heller, vi vet knappt hur man stavar till ordet! Idag lyssnar hatbloggen på Tempel of Love av Sisters of Mercy och vi vill aldrig, aldrig, aldrig igen se Mörby Centrum igen!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa med linje 14 är att man kan sitta och läsa kultursidorna mellan Tekniska och Universitetet...
En lång och härlig tunnel.
Jävliga med 14 är att du är i stan HELA...JÄVLA...TIDEN, förrutom lilla slängen till Fruängen, sen är man i stan igen.
Vill bara köra 13, en hel timme utanför tullarna.YES

Anonym sa...

Idag var jag ute på linje 14 och kände även jag, precis som hatbloggen, att det här kräks man juh på. Spypåsar till tutf tack!!!
Sen trodde jag att gudagåvan till linje 13 nalkades. Vist gjorde den det, men ner mot norsan och vända bara, och vad händer inte sen?
Jo, en kattastrofidiot tror att man lungt kan sparka på tåget som i full kareta dundrar in på plattformen. Synd nog missade geniet tåget! Försökte febrilt klämma karlsloken i dörrarna, men nono!
Och Qarola, söder om mälarhöjden är dom även där lobotomerade, helt klart...
Jaja, då var en helt underbar dag nere i kloakerna med aporna averkad.
På återseende/Ante

Hatbloggen. sa...

Jag ser det snarare som att de som är lobotomerade bor vid aspudden/örnsberg/axelsberg(där är det ett jävla liv, b.la valborg var hemsk)sen är folk normala ett par stationer och så börjar helvetet igen vid Vårby Gård.

Anonym sa...

Ang Stureplan och våldtäkter: kolla in Muslimgauzes Vampire of Tehran för idéer om våldtäktsmän och deras rättmätiga behandling. Eller nåt... Och om hatbloggen skulle vilja så kan den ju utvidga sin ettersvullna blick till våra kära kollegor taxiförarna. Det finns inte en enda av de asen som har körkort eller ens kan köra bil. Jag höll på att bli prejad I MIN CYKELBANA på Götgatsbacken. Att det sen bara är dessa ligister som gör en sällskap på den knöliga vägen hem genom den Kukliga Hufvudstaden på nätterna gör ju knappast saken roligare. Och så får de för sig att tuta på mig, av alla människor... Jag såg snutarna tjafsa stenhårt med en taxichaffis vid Kungsan en tidig morgon i somras, inte utan ett visst mått äkttysk Schadenfreude. Må fan, eller Torborg, ta dom alla!

Nåväl

Don´t hate - educate!

Anonym sa...

ja fy fan för linje 13 vänta han kommer vänta han kommer trött på alla idioter som tror dom kungar

Anonym sa...

ibland e det synd å skam att vi inte kan preja plattformen med tåget....skulle ju rensa undan en hel del idioter på det viset

Anonym sa...

Visst är folk analfabeter som inte kan läsa tidtabellr och uppför sig som yra höns, men när man läser i hatbloggen, så kan man undra om inte endel av dessa idioter har hamnat bakom spakarna också?

Anonym sa...

Var man inte idiot så blev man det, i rena självbevarelsedriften, "anonym". De där 4 timmarna är som en golgatavandring under the sun, gjord för att sålla bort de goda o de vackra sidorna i alla- Klart man blir sur! Go Qarola!!

Anonym sa...

anonym:

Man måste inte vara idiot för att jobba på Veolia, men visst skulle det underlätta en del.

:D