lördag 25 augusti 2007

Skruvat

Allting håller på att gå käpprätt åt helvete! Det finns inte en skruv som sitter där den ska, det finns ingen personal, tågen ställs in, växlarna pajar, signalerna flippar ur, tågen går sönder och ingen har längre ork att bry sig. Detta vansinne har pågått ett tag men tunnelbanan har verkligen nått någon ny slags botten.

Inte nog med att tunnelbanan håller på att falla sönder, det gäller även trafikanterna.
Idag tappade en man vid Östermalmstorg sin benprotes och låg på plattformen och försökte komma upp. Ett lik hittades i Bredäng och personen som fann liket vände sig till spärrvakten, i brist på polis. Det är kusligt när tunnelbanan är den enda samhälls instutition som verkar fungera, och som folk vänder sig till i tider av kris(familjetragedier, personliga problem, lik, depression etc). Och en trafikant slog en av förarna idag, som om något av detta var vårt fel, Ha!

Tack vare den totala dekadens som råder i tunnelbanan, har hatbloggen under de två senaste dagarna lyckats arbeta totalt motsvarande 4 varv (typ 5 timmar) för det har inte funnits tåg att köra och om det funnits tåg har de ställts in pg.a personalbrist för att täcka upp andra tåg.
Hatbloggen ser med ett leende på hur förfallet fortsätter.

5 kommentarer:

Dallerberg sa...

fyfan vad härligt det låter :D

Anonym sa...

jag hörde dock att liket levde. Han hade bara tullat lite för mycket på lördagsdrickat.

Anonym sa...

Tack Gud att jag bytte bort helgen mot lite mysiga mammajobb i veckan! (med en vag förhoppning att situationen blivit lite uppstyrd come tuesday... HA HA)

Anonym sa...

De anställda är våra ambassadörer och alla ska vara väl förberedda när det väl gäller.

Häpp

Anonym sa...

benprotesmannen var lite spooky, kunde knappt tro mina ögon först...men nej, självklart var det inte inbillning...det var bara en vanlig lördag eftermiddag på jobbet ;)