lördag 4 augusti 2007

Lesbianteater.

På fredagen hamnade en intet ont anande Hatblogg på nån sorts väldigt pseudoavantgardistisk lesbisk performance-konst-teaterföreställning på Pride House på Södra Teatern. Vi trodde att vi skulle få beskåda nån debatt eller föreläsning och satte oss riktigt osmidigt, typ mitt i salongen. Det hela var hursomhelst…hur ska vi uttrycka oss…intressant… Vi vill varmt rekommendera alla våra läsare pseudoavantgardistisk lesbisk performance-konst-teater och kan själva tänka oss att testa det igen om, säg, 10-12 år.

I Tantolunden rådde en smula orättvist lite dagen-efter-stämning. Torsdagens schlagerkväll drog jättepublik, medan av någon anledning bara ungefär ett dussin människor orkade titta på när ett skrikande kommunalråd från Sigtuna delade ut priser till gaygolfare.

Enligt pappersversionen av Svenska Dagbladet är Gamla Lidingöbron av samma typ som den bro som häromdagen rasade samman i Minneapolis, så om halva Hatbloggen inte dyker upp på jobbet på måndag beror det med största sannolikhet på att den ligger instängd i en gammal spårvagn på havets botten.

2 kommentarer:

Dallerberg sa...

pseudoavantgardistisk lesbisk performance-konst-teater låter som en god anledning att bli homofob? :D

Anonym sa...

Det vore inte bra det, om halva hatbloggen skulle försvinna..
Det är ju ni som förgyller mina dagar, med lite extra hat..
Som om jag inte hade nog själv..
Så jag hoppas att det inte händer något. Vad vore världen utan en HEL hatblogg...