tisdag 15 januari 2008

Brandsäkert.

I en veckas tid har det i båda plattformsändarna(norra delen av norrplattformen och norra delen av söderplattform) vid Östermalmstorg suttit uppe en informations skylt som kedjats fast i gallret som sitter vid infarten och utfarten av stationerna. Vem som läser denna information vet vi inte, det brukar aldrig vara några trafikanter som går på just där och informationen handlar om att SL nu bygger glasväggar i utrymmet mellan söder och norrspår för att skilja de olika plattformarna åt och på så sätt göra det mer brandsäkert.
Smart säger Hatbloggen, men det framgår dock med önskvärd tydlighet att nissarna på SLs informations avdelning inte hajar att detinte är så bra att kedja fast något som lätt kan kastas ned på spåret. Om kedjan vore kort så kanske de hade förstått n å g o t om säkerhet men det är den inte och vi bara väntar på att någon trevlig trafikant ska putta ned den stackars ensamma skylten på spåret.

Sen undrar vi en annan sak, varför är idrottare så dåligt klädda? Inte när de utövar sin sport, utan privat. Vi råkade titta på idrottsgalan i vår feberdimma och såg till vår förskräckelse att en majoritet av våra fina svenska idrottare inte har någon som helst känsla för stil!!! Det kanske inte är så lätt om man har en fyrkantig kropp, men ändå, man kan väl försöka.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Misstänker att SL är oskyldiga till placeringen av skyltarna. Det är nog bestämt av Veolias infoavdelning eller av någon Enhetschef på stationssidan.
Håller med om att placeringen är idiotisk.
Jag hoppas ni står ut med allt elände.

Dallerberg sa...

Oj det måste verkligen vara lugnt hos er nu om det enda ni kan komma på att klaga på är en dåligt placerad skylt :D

trasan sa...

ja vi har kanon lungt??? koppel åkare bara..... men vem fan bryr sig... inte jag alla fall. men dom slog ner reine där i bijetthallen, ett gäng . det är för jävligt, ja han du vet hemlös killen med hatten, som kränger tidningar..... precis som att han inte reda är tillräckligt ner trampad.....

880 90 sa...

Ja det är för jävligt.

Men underligt att man skickar 3 polisbilar och en piketbuss för ett överfall.

Dallerberg sa...

fyfan vilka svin :(