tisdag 29 januari 2008

Tunnelliggaren - nu på bild (nästan)!

Säga vad man vill om Tunnelliggaren (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) - han ger inte upp i första taget. Under en annars mycket händelsefattig lördagseftermiddag var det han som pålitligast stod för radiounderhållning genom att flera gånger göra utrymmet norr om Midsommarkransen osäkert med sin närvaro. Vi var inte riktigt med från början, men det verkar som att han först blev bortjagad från spårområdet, för att bara en kort stund efter att skallgången i tunneln blåsts av åter dyka upp. Den här gången satt han, enligt uppgift från M, strax norr om Kransen iförd ”flerfärgad” jacka. Trafikbefäl, ordningsvakter samt polis kallades till platsen, och med gemensamma krafter kunde man infånga och bortföra karln.

Sen polisen kånkat iväg Tunnelliggaren uttryckte trafikledningen en förhoppning om att detta var det sista besöket på ett tag, men vi vågar nog inte vara riktigt lika optimistiska. För att skärpa kollegernas uppmärksamhet och bidra till säkerhetsarbetet kan vi härmed presentera en fantombild av Tunnelliggaren, baserad på de fakta vi känner till:

Tunnelliggaren...

Ser ni denna man på spåret, tveka inte att kontakta trafikledningen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Polisen fångade honom i morse. Fast jag tror de släpper honom och han återvänder hem igen, i sin vackra jacka.

880 90 sa...

Ja jag tycker han var stilig jag...

:D

Anonym sa...

Tycker ändå det är lärorikt. Har alltid undrat över vad whitetrash horor som Ola och Qarola sysslar med i sitt liv på samhällets botten men nu vet jag.
Det letar långa gubbar i tunnelbanan :) Men visst! Alla har vi våra intressen.

Stackare...

Dallerberg sa...

anonym: Halva hatbloggen bor ju på lidingö och andra halvan i ghettot. White trash kommer väl snarare från bandhagen eller hökarängen. Däremot var "horor" huvudet på spiken för det är de onekligen. Speciellt Ola. Bög är han också. Fyfan.

Anonym sa...

Det luktar bratkomplex om den där anonyma liraren som tror att vi befinner oss på samhällets botten. Vad jobbar du själv med? Låt mig gissa: säljare kanske!
Själv skulle jag hellre ligga med folk för pengar än lura på människor massa skit de inte behöver.
På sommaren åker du säkert till St. Tropez och knullar brudar med plasttuttar, lyssnar på risig musik typ September, E-Type och Basshunter. Sen beställer du en drink i solen och njuter av att skälla ut servitören som inte gjort något fel, för att sedan dricksa honom en krona och säga: Det här lever du väl länge på!"

Bytte branch för att slippa jobba med såna som dig.
Jag tycker att det är roligt att köra tunnelbana så vem är du att döma mig?! Ta en taxi lilla vän, det har du nog råd med! Ju färre resenärer av din sort desto trevligare stämning i Tuben. Hälsningar Barba