tisdag 1 januari 2008

Let's go out with a BANG!

Hatbloggen beslöt sig att avsluta det gamla året och påbörja det nya uppe på Vårbergstoppen!
Vi var inte de enda i Ghettot som gjorde det och mycket riktigt höll vi på att stryka med där uppe av raketerna. Dessutom var den iövrigt fantastiska utsikten skymd av moln och snöblaskat regn. Bättre start på 2008 får man nog leta efter!

På gröna linjen så var det i förmiddags stopp vid Fridhemsplan sen någon/några tagit sig in i en mellanhytt och kopplat ifrån en vagn. Vi vet inte alla detaljer men hoppas att någon av våra kollegor från bana 1 kan informera oss. Om det nya året börjar med småungar som tar sig in i våra hytter och kopplar ifrån en vagn, så kan alla vi som jobbar i tunnelbanan lätt lista ut vad resten av året har i sitt sköte.

Precis som vanligt så agerar SL och Veolia först när någon blir skadad eller dör. Fyrverkerier har länge varit ett problem i tunnelbanan men först när en spärrvakt i Rinkeby blir skadad tas beslut om att stänga den stationen. Massa nycklar till våra förarhytter är på vift och SL lär nog inte göra något åt saken förens någon av oss blir nedslagna i hytten samtidigt som vi kör.

Så god fortsättning allesammans, det kan bara bli sämre, och det verkar som om verksamheten måste köras i botten innan någon orkar ta tag i situationen.

8 kommentarer:

Dallerberg sa...

"Det kan bara bli sämre"? Vadan denna positiva anda? Men ni menar säkert "Det kommer bara bli sämre"? :D

Dallerberg sa...

Och ger man sig upp på vårbergstippen frivilligt på nyårsnatten får man fan skylla sig själv om man dör :D

Engraved sa...

Håller med frk dallerberg; då får man fan skylla sig själv. Det får man också göra om man lockats ut till Bredäng på nyårsfest och försöker åka hem 02.34. Hela centrum och biljetthallen var fullt av snorungar med hembyggda raketer, poliser med varselvästar och spyor. Störning på röda och gröna pga. ordningsproblem gjorde att resan hem tog 2 timmar...

Sista biten hem åktes i enkelvagn på 17, med en halvsovande tant som vaknade till mellan stationerna och vrålade att hon skulle atombomba Veolias nästa firmafest. Så jo, det kommer bara att bli sämre. ;)

Arthur Brown sa...

Så länge dom grövsta idioterna, sitter i dom högre befattningarna, så länge kommer allt bara att bli sämre och sämre! För där handlar det INTE om att förebygga olyckor och måna om personalen, nej, det handlar bara om pengar! Och eftersom dom är idioter som sitter på sina höga hästar, (läs stolar), så kan dom omöjligt, se sambandet!

Dallerberg sa...

Jag var också bjuden på Nyårsfest i Bredäng. Men jag utmanade inte ödet utan var hos min bror i trollbäcken istället. Aahh.. härliga lugna fina svensson-ghettot :D

trasan sa...

jag ska ju alltid vara värst sådan är ja ju.. nyårsafton va en snabb uppgörelse för mig . jag klev av mitt tåg kl 2123 halv tio va jag redan full... så på fyllan i uniformen då hela nyårsnatten .. dom är ju så goa att ha på sig byxorna och allt det där blåa......

nessie sa...

jag var på fest ute på lidingö. Att åka hem därifrån var inte det roligaste direkt...nästa år blir det BIL!!!

880 90 sa...

Jag som inte ens vågade gå till Skansen pga raketerna.
Tyckte det lät så bra att gå dit, lite vuxenpoäng, att gå till Skanseb och höra Jan Malmsjö orera.
Men nej, lat, mat och mys hemma, se raketerna från 12e vånigen är inte det sämsta.
Sen var det bra, Nyårsafton är klart överreklamerat.
Har flera gånger legat hemma ensam med en sexpack från 7eleven och zappat mellan kanalerna...