fredag 4 januari 2008

Ångest.

Metros löpsedel under torsdagen löd:
Hatbloggen blev chockad, inte visste vi att vi var en halv miljon förare på Veoli(d)a!

Dagar som denna då det är radiotystnad, förutom enstaka rapporter om nödöppnade dörrar och fyrverkerier inkastade i vagnar, är verkligen tråkiga. Det händer ingenting, förutom ovan nämda numera vardagsbagateller. Våra tjänster är helt bisarra eftersom den ansvarige för tjänsterna inte orkat sätta sig ned och göra dem ordentligt. Tex hade L en rast på två timmar(!!!!!!!!) i Mörby Centrum. Som om vi inte hade ångest redan, nu tvingar de oss att inta våra måltider nere i grottan i Mörby.

Hatbloggen själv hade någon galen tjänst då man hjälper till vid Mörby kopplingen på kvällen och där det lagts till 10 minuter på slutet, mellan 22.08 och 22.18.
Vad man förväntas göra under denna tid framgår inte, och om man kontrollerar kopplingslistan så är det kopplingsövervakaren som ska koppla då.
Antagligen är det så att företaget helt enkelt inte kan bjuda oss på en tio minuter kortare tjänst, vi menar, hur skulle det se ut, vi kanske skulle bli en bunt nöjda och glada anställda då, och det går då verkligen inte!

5 kommentarer:

trasan sa...

ja tjänsterna har vart för jävliga här i mellandagarna. man kan väl inte begära för mycket , killen kommer väl från grön linje ... och där är dom tydligen. eller har vart i alla fall... lite bättre än hos oss. så dom vart väl lite för bra där borta och då ska dom naturligtvis flytta han till oss. för här har han ingen press att dom ska bli bra. här jobbar vi och står på oavsett hur jävliga dom set ut. 8.9.eller nästan 10 timmar... vad spelar det för roll... kön för gnetjobb är ändå lång

880 90 sa...

Skönt att gnetlistan är nollställd, nu lär man väl inte få föfrågan om man vill komma in och jobba förrän i höst. Nu har dom folk som vill "gneta".
Finns det nåt mysigare än att sitta i grottan...framförallt in the backroom, gärna nere i källaren, vad som helst kan hända...

:D

Anonym sa...

Läser den här sköna bloggen dagligen, men har inte känt mig manad att droppa en kommentar förrens nu. Tycker att det kastas mycket skit på oss på gröna.
WTF, vi sitter ju alla ombord på samma sjunkande skepp!!
Gräset är inte grönare, ja lovar.
Kärlek till er :) / tutf ALV

Anonym sa...

Sluta hacka på mörby, wtf!
Hade också två timmars rast idag efter att eleven hade kört två tre repor till Mör så man äntligen fick sitta ner en stund; det finns en finfin sushibar uppe vid busstorget o där vi satt o gottade oss efter delningen av 43an, han fick del av min (ett år) långa erfarenhet, dvs. vilka man vill snacka skit med och vilka men inte ska säga ett skit till ;)

Dallerberg sa...

Tror ni verkligen det skulle räcka att korta ner tjänsterna med 10 minuter för att göra alla nöjda och glada? Ännu en gång tycker jag ni visar häpnadsväckande optimism och positiv anda! Byt namn till kärleksbloggen