måndag 17 september 2007

Mardrömmar.

Halva hatbloggen har varit utomlands och missade tyvärr det totala kaos som utbröt i fredags, så här kommer istället ett par godbitar från veckan.

Det fanns en stark röklukt vid Liljeholmen, som rapporterades in till trafikledningen, och det var inte det vanliga att en spärrvakt släckt en brinnande askopp. Eftersom ingen rök syntes till och det verkade som om (men ingen visste säkert) att rök lukten kom utifrån så säger trafikledningen: "Ja vi får väl hoppas att brandlarmet inte går igång i Liljeholmen bara..."
Hatbloggen tycker att det citatet på ett väldigt bra sätt sammanfattar det totala förfall som råder. .

Underhållet i tunnlarna visade sig vara fullkomligt undermåligt i och med fredagens händelser då den brand som utbrutit i ett rälä rum vid Tekniska Högskolan inte kom till trafikledningens kännedom förens en stackars montör öppnade dörren in dit...
När det brinner vill iallafall hatbloggen att larmet går, liksom, kul att fastna i den tunneln med ett fullsatt jävla mörby tåg.

Många som läser hatbloggen undrar nog om vi inte ibland tar i lite när vi skriver om det som sker i tricken. Men hatbloggen kan bara konstatera att vår tillvaro är såpass sjuk och surrealistisk att det inte behövs läggas till något. Vi har även funderat på att göra en lista på de mardröms senarion som skulle kunna ske i tunnelbanan men vi förstår att för varje dag som går i kaosets tecken, så behöver vi inte ha mardrömmar, det är nämligen verklighet.

Inga kommentarer: