lördag 1 september 2007

Nästa Mumbai.

Fruängsgrenen håller sakta men säkert på att förvandlas till Indien! Att indiska ingenjörer dominerar trafikantunderlaget vid Telefonplan har vi uppmärksammat flera gånger (nämligen här, här och här), men när folk började resa på tågtaken mellan Hägerstensåsen och Västertorp idag stod det plötsligt klart att det bara är en tidsfråga innan hela grenen börjar lukta curry och elefanter travar över spåren. Alldeles särskilt mycket ser vi fram emot de fantastiska Bollywoodmusikalnummer som man kan förvänta sig på plattformarna inom kort – vi kan knappt bärga oss!

Idag fick man igång värmen i mässen i Liljeholmen. Det finns verkligen inga mellanlägen, antingen är det nordpolskallt därinne eller så är det, som idag, typ 43 grader. Fascinerande.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Apropå värmeproblemen i mässen: Är det kallt ute och i lokalerna, kyl lokalen ännu mer. Är det stekhett och soligt ute och varmt inne, ännu mer värme och definitivt ingen kylning.

Men man har väl gjort så med flit eftersom de tvingades att installera AC i förarhytterna. Eller som Elwe Nilsson sa, det är ju bara varmt i tre månader per år, det är inget problem. Inte för honom, kanske?!

Hatbloggen. sa...

Hatbloggen har än känsla av att Elwe Nilsson i livet efter detta kommer hamna nånstans där det är varmt betydligt längre än tre månader per år...

Anonym sa...

Krusty orkar inte hata hela tiden så här kommer en liten solskenshistoria:

Noterade för någon dag sedan att klockorna i Mörby C tycks gå rätt igen, inte 45 sekunder efter eller en halvminut före eller om det var tvärtom. Undrens tid är således inte förbi! Undrar dock mest över hur många konsulttimmar detta kostade?