tisdag 10 juli 2007

Dårar - we love you.

Vi har redan tidigare konstaterat att det mest effektiva sättet att få helvetet att bryta löst är att klaga på att ingenting händer – så här kör vi: Hur kan en dag vara så fantastiskt tråkig? Numera råder söndagsstiltje hela tiden, timtal med total radiotystnad. Ibland måste man typ trycka in sändknappen bara för att kolla att radion funkar. Hatbloggen överväger att anmäla Veolia till Arbetsmiljöverket. Det är nämligen inte drägligt att arbeta när det är så tråkigt som det var idag.

Nåja, dårarna tar trots allt inte semester, utan gör sitt bästa för att liva upp allas vår tillvaro. Från Skärholmen rapporterades om ett gäng ungar som levde rövare med en rullstol (i en gränd nånstans i de södra förorterna ligger nån benlös stackare och undrar vad som hände), och vid Tekniska högskolan uppges en galning ha farit fram på skateboard iförd kaninmask. Hatbloggen bevittnade med egna ögon en vettvilling som stod med näsan två decimeter från plattformsväggen vid Östermalmstorg och dansade krigsdans. Tack dårar, vad gjorde vi utan er?

För övrigt frågar sig Hatbloggen stillsamt om det är en slump att syndafloden börjar på Guds egen bakgård, det småländska bibelbältet.

Slut, kom.

Inga kommentarer: