söndag 15 juli 2007

Victoria for president!!?

Man vet att man har jobbat för länge när man kommer hem efter att Svenska Dagbladet delats ut på en söndagmorgon...
Total personalbrist råder och tåg har fått ställas in.

Det är som om jag för jämnan glömmer bort hur jävla äckliga fulla människor är. Idag var det en kille som gick av vid Zinkensdamm, Hornstull och Liljeholmen för att spy i en papperskorg medans hans vänner höll upp dörrarna i tåget... Det är ju väldigt nobelt av denne unge man att inte spy inne i tåget som alla andra gör, men hur kul är det för de andra fyllona i tåget som bara längtar efter att få komma hem och spy i sin egna toalett? Dessutom borde det vara förbjudet att dricka mer än en öl när man är så där spinkig som han var, det upplyste jag honom om och sen kom vakterna och avlägsnade sällskapet.
Förövrigt borde asiater också förbjudas från att inta alkohol, herregud vad obehagligt det är att se en, i vanligt fall glad, liten Indier eller Thailändare full. Fullkomligt bedrövligt.

Idag fick jag hjälp av trafikanterna vid Västertorp! Ett dörrpar hade fastnat i plattformen och det krävs mer än en liten Qarola för att få det på plats igen! Det var faktiskt riktigt kul, men jag antar att jag hade tur som drabbades av detta under nattens tidigare hälft, en full trafikant hade inte riktigt varit till lika stor hjälp...

Jag tycker nog att det börjar bli dags för kungen att trilla av pinn, så att Victoria kan ta över. Hon har ju fyllt 30 år nu och det vore väl fint om vi kunde få en kvinnlig regent innan vi ens haft en kvinnlig stadsminister! Himla synd bara att monarkin inte har någon makt, är helt övertygad om att Vickan skulle göra ett mycket bättre jobb än den där Reinfielt, som för övrigt ser ut som en korsning mellan Göran Persson och en penis. Dessutom har den borgliga regeringen uppenbart ingen som helst smak, då de gav kronprinsessan en platttv i 30års present!
Vissa borde lära sig att veta hut!

Alla som längtar efter nya avsnitt av Baywatch kolla in denna länk:http://www.youtube.com/watch?v=oYj6TceYio0

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Vilken underbar blogg. Saknar lite att köra fylletågen på röda!

Dallerberg sa...

DON'T HASSEL THE HOFF!!!!!!!!! :D

Dallerberg sa...

och du får lära dig att stanna vid hållmärket i västertorp för satan! :D det är väl inte första gången du fastnat där? :D

Anonym sa...

Hahaha det var precis vad Yurki sa!
Men tåget innan mig fastnade med och det var en rookie som körde det och de skulle aldrig våga stanna någonannastans än vid hållmärket!

Dallerberg sa...

uppenbarligen vågade han det eftersom man inte fastnar om man stannar rätt :D