lördag 7 juli 2007

KTB-studenterna witzar till det.

Röda linjens (tub 2, för invigda) sista (?) strömbegränsningsmärke (MAT-ZID) plötsligt borta. Hurra. En skylt mindre att ignorera (hosthost, inte för att vi ignorerat den, men vi har hört talas om andra...).

Kreativiteten flödar vid Tekniska högskolan. På en stationsskylt har någon kluddat över sista s:et, så att det står ”Tekniska hög kolan”, och på en annan har nån kluddat lite på h:et så att det står ”Tekniska bögskolan”. Det finns inget Hatbloggen uppskattar så mycket som riktigt witzig teknologhumor – och då helst i brandgul overall! (OBS! Sarkasm.)

Tennisturneringen i Wimbledon börjar lida mot sitt slut, men Hatbloggen kan varmt rekommendera sändningarna därifrån. Inte just för själva tennisens skull, utan för att evenemanget i år varit så alldeles extra ovanligt drabbat av regn. Vid minsta regnskur måste gräsbanan omedelbart utrymmas och täckas över med en fet presenning, och det är lika hejdlöst roligt varje gång att se domarna – de allra värdigaste av alla värdiga på planen i denna Den Vita Sporten, gentlemannaspelet framför alla, brittisk stiff upper lip på All England Club – försöka fortsätta se oberörda och värdiga ut medan de rullas ut baklänges sittande på sina två meter höga stolar. Stor komik.

Inga kommentarer: