fredag 6 juli 2007

lagen om alltings jävlighet...

Uppenbarligen ska man klaga på att ingenting händer, för då händer det alltid något . Samma sak gäller när man står och väntar på bussen, som är sen, och när man äntligen plockar upp och tänder den där ciggen man funderat på att tända under sin väntan, så kommer bussjäveln garanterat!
Idag hade vi stopp i en timme pga att en, enligt ryktet, gravid kvinna tog sitt liv. Z var helt övertygad om att det var en gammal tågförare som gjorde det bara för att göra livet surt för oss andra, hatbloggen skulle inte bli´förvånade om så var fallet. Och det är fascinerande hur vi har haft överskott på personal hela veckan, folk har suttit på varandra, och så händer det något och det finns inte en käft! Det tog fyra timmar innan tågen gick i rätt tid och hade rätt förare som körde.

Som om dagens eskapader inte vore nog, så var jag idag tvungen att bevittna ett fyllo som pissade ner sig själv i Mörby Centrum.
Han hade somnat i tåget som skulle tas ur trafik, vi lyckades få av honom med det gamla tricket att kasta av hans väska (kasta av väskan så följer fyllot med!), och så satte han sig på en bänk där på plattformen.
Rätt som det är börjar han pilla med gylfen och tar fram sin snopp, samtidigt som han fortfarande sitter kvar på bänken, och börjar kissa!
När han var klar ställde han sig upp i sitt eget urin...

När jag äntligen kom ifrån Mörby(hatar det där jävla stället, som är varmt och kallt och kvavt på samma gång och man kan inte andas där!) ,efter min fantastiska 12 timmars dag, så var tåget hem till Ghettot 7 minuter sent!
Grrrr! Tur att jag hade citron fromage hemma....

Inga kommentarer: