onsdag 11 juli 2007

Pension.

Häromdagen kom ett divisionsmeddelande ut i våra rastlokaler som informerade att vår arbetsgivare glömt att betala in pension till de i åldrarna 21 till 28 år! När detta kom till hatbloggens kännedom svartnade det totalt för våra ögon! Finns det större inkompetens?
Tydligen så ska detta korrigeras(ja jävlar) men eftersom vi förlorat räntan som skulle ha blivit om de faktiskt kommit ihåg att betala in pensionen, så kommer vi att få ett lönetillägg som kompensation! Vi vill inte ha något jävla lönetillägg, vi vill ha vår pension, ju förr desto bättre... Inte undra på att alla säger att vår generation aldrig kommer att få gå i pension om vår arbetsgivare hela tiden "glömmer" bort att betala in pensionen....

Med detta i åtanke är det inte så konstigt att vår arbetsgivare bedriver reklam kampanj om sig själva för sina anställda! De har satt upp plastiga afficher över hela bygget, med leende människor som åker buss, busschaufförer som hjälper till osv. Dessa bilder acompanjeras med slagord som "Mänskligt" "Aktivt" etc.
Vem tror de att de lurar? Ingen trafkant ser sådär glad ut för att det får åka med Veolia, trafikanterna använder kollektivtrafiken för att de måste, det är behovs baserat, inte baserat på vem som för tillfället sköter trafiken! Människorna på bilderna ser helt drogade ut, lite grann som om de just klivit på bussen vid Knutby efter ett väckelsmöte!
Istället för att trycka upp vidriga affischer borde företaget ägna sig åt att se till att saker och ting fungerar, som med vår jävla pension! Hatbloggen lurar de då inte, det är bortkastade pengar.

1 kommentar:

Dallerberg sa...

Och kolla personaltidningarna! Där har de ju alltid reportage om någon jävla idiotanställd som ÄLSKAR sitt jobb, som tycker att trafikanterna är härliga och som säkert skulle kunna jobba gratis om det var så... sjukt vidrigt! Vet inte vilka jag hatar mest, de som fanatiskt älskar veolia eller de som fanatiskt hatar dem. Eller jag hatar ju förståss alla på hela jordklotet precis lika mycket, men ja.. :D