söndag 1 juli 2007

Lycka!?

Ola bögen har uttryckt sin oro över att jag håller på att bli lycklig och därför inte kommer att kunna fullfölja hatbloggens gnällgaranti.
Jag vill härmed dementera detta, jag har inte varit lycklig på över 4 år och lär inte bli det i det närmaste heller. Men om (gud förbjude!) jag skulle bli lycklig, så slutar ju inte folk att bete sig som idioter för det!

3 kommentarer:

Dallerberg sa...

Men vafan är han på dig OCKSÅ? Jag tror han försöker dölja sin egen lycka genom att anklaga andra!!!!!!!!!!!! Jävla bög!!

Hatbloggen. sa...

Va?! Skulle jag, OB, vara lycklig?! Näru, försök inte, inte här inte. Men vafan, det är klart man börjar bli lite orolig när alla man känner plötsligt börjar visa obehagliga symptom på personlighetsförändringar. Som om det gick nån sorts lyckoepidemi. Här visar man upp ren och skär omtanke, och så är detta tacken!

Dallerberg sa...

jaja.. jag kan lugna dig med att jag skrek åt en bilist igår så högt att det hördes in till trafikanterna och jag antar att de trodde jag var fullständigt vansinnig. Och sen kallade jag en "kund" för dumhuvud.