tisdag 23 oktober 2007

Ide.

Hatbloggen är mycket glada över alla tips och inlägg vi får av kollegor som jobbar andra tider än oss. Vi gör självfallet så gott vi kan och täcker för närvarande upp trafikdygnet från 12 till 23.30, varje vardag och varje helg.
Men hur gärna vi än skulle vilja så kan vi inte vara på jobbet hela tiden.

Vi glömde nämna att T i måndags fick släcka en brand i Aspudden som vår såkallade framtid hade startat. Halva södra plattformen var täckt av ett vitt pulver under resten av kvällen, det såg ut som om någon påbörjat julskyltningen liiite för tidigt i år. Vad Hatbloggen anbehagar kunde T gott låtit branden vara, det bor bara knarkare, latte morsor och små äckliga klottrare där och stationen får gärna försvinn för gott, helst redan igår.

Även idag sniffades det vid Mälarhöjden, det är som om folk återigen glömt att man bränner löv om man har villa och bor där. Men men, för all del, sniffa på, det kan aldrig vara fel att träna upp luktsinnet.

Ett antal finuliga ungdomar hittade en väg ned i tunnelbanan via ett galler i Tessin parken. Alla förare ombads iakkta försiktighet i tunneln mellan Östermalmstorg och Ropsten.
Den dag då 10åringar hänger ned från tunneltaket, den dagen är det dags att gå i ide.

Inga kommentarer: