onsdag 10 oktober 2007

Mögel.

Som vi alla vet håller tunnelbanan på att falla sönder, även om SL vidtagit vissa åtgärder med att piffa upp stationerna, så verkar de totalt glömt bort att mögelsanera spärrarna där de stackars spärrvakterna sitter!
Enligt Aftonbladet har det till och med gått så långt att en spärrvakt svimmat!
Det dröjer nog inte länge till innan de börjar upptäcka mögel inne i våra förarhytter, det skulle faktiskt förklara en hel del av alla mystiska fel som uppstår.

Det har för övrigt väckts ramaskri över att Madeleine(prinsessan) fått en kurs skräddarsydd åt sig på Universitetet, med handplockade kurskamrater. Hatbloggen undrar om det verkligen var någon som trodde att vi levde i ett jämställt samhälle? Det kanske är dags att komma ut ur den hash dimman....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Möglet har redan nått c20-vagnarna... Grabbarna på bana 1 visade mig en bild på ventilationshålen under ett fönster vid en sittgrupp, ur vilka det växte en stor mögelsvamp! Vi är inte så efter som alla tror...

Anonym sa...

På ettan där vi har haft c20 längst har en förare redan hittat mögel i åtminstone en hytt. Det tar kanske lite längre tid hos er, om mögelsvampar är känsliga för kabelbrandsrök.

Anonym sa...

euuuuuwwww!!!!!!