måndag 8 oktober 2007

En olycka kommer sällan ensam...

I SL:s iver att tämja hösten och det kaos som snart bryter ut, verkar man helt ha glömt bort allt det andra som kan gå fel! Och som vi alla sen tidigare vet, så finns det väldigt väldigt väldigt väldigt mycket som kan gå fel!
Idag tex hade Gröna linjen ett stort mastodontstopp mitt under morgonrusningen. Enligt DN kommer SL nu att utreda om det begåtts några misstag.... Vem hade anat att en strömskena skulle ramla ner, vi menar, det har ju aldrig hänt förut!
Hatbloggen misstänker att vår arbetsgivare kanske ligger lite pyrt till inför 2009 år upphandling.

En annan sak Hatbloggen funderat på under en tid nu är personal toaletterna i Mörby Centrum. På toalettrullen, av modell större, står det skrivet med mörkblå tusch, VEOLIA.
Varför tror vår arbetsgivare att vi kommer att sno med oss en gigantisk toalettrulle? Och om någon mot förmodan skulle göra det, spelar nog det faktum att det står Veolia på den med tusch, mindre roll.
Istället, om nu Veolia inte kan lite på sin personal, så borde de kanske installera färgampuller som utlöses om någon försöker ta med sig toalettrullen.
Och en annan väldigt viktig fråga i sammanhanget är, vet vi vilken inverkan tusch har på våra underliv? Ser vi allihopa ut som babianer där bak utan att ens veta om det?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den där strömskenan har varit kass de senaste 5 åren, och ungefär en gång i månaden så har det varit någon som sagt att strömskenan "verkar lite konstig" där.

Mer behöver väl inte sägas...

Anonym sa...

vad beträffar toa papperet dä har ja hört att dom ska dra in på det. det ryktas att vi i stället får ta med signalflaggan in på muggen och torka oss med kan det verkligen vara så????

Anonym sa...

ja dom där flaggorna där är ju redan totalt nedgrisade med fan vet vad nästan så man tror att...ja ja dom blir bra tror ja river så skönt i häcken ju

Dallerberg sa...

Alltså jag tar för givet att de där toarullarna blir stulna stup i kvarten, med tanke på vilka tjuvaktiga svin det verkar jobba inom SL. Ni kanske minns att någon snodde JULSTJÄRNORNA från markan ett år? Sjuka jävlar.

Det kan ju vara så att texten på rullarna är något som har med leveransen att göra.. vem vet..

Anonym sa...

Håller med slangily, när man snor andras mat från kylskåpet då är det jävligt sjukt.
Det är säkrare att lämna kvar grejer i biljethallen än på markan.
Trist.

Hatbloggen. sa...

Sen Slangily började köra fina tåg verkar hon gilla vår arbetsgivare mer och mer...

Dallerberg sa...

Oj avundsjuka? Jag har aldrig hatat vår arbetsgivare. Ni vet, dom som ger oss pengar och så.

Dallerberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

nejdå... dom är bara avis ska du se ;)