torsdag 18 oktober 2007

"Våra anställda förtjänar respekt!"

I onsdagens CITY hade en av våra exellenta chefer skrivit en debatt artikel om att Veolias anställda förtjänar att bli behandlade med respekt.
Upprinnelsen till detta ska vara att Gert Fylking i sitt hemska radio program hade förlöjligat en spärrvakt och använt sig av rasistiska tillmälen. Självklart tycker Hatbloggen att Gert Fylkings agerande är ytterst klandervärt, men frågan är, vem fan bryr sig om vad den pajasen tycker!!!! En person som ordbajsar så mycket som han kan ju ingen vid sina sinnes fulla bruk ta på allvar.


Men tydligen tar Veolia honom på allvar och tycker att det är så pass allvarligt att de följer i Hatbloggens spår och skriver en insändare om saken, och även överväger att anmäla Gert till DO. Hatbloggen önskar att Veolia agerade lika kraftfullt fortsättningsvis även mot SL när de förringar personalen eller(hör och häpna!) föreslår att ersätta personalen helt med robotar!
Med tanke på att vår egen arbetsgivare inte ens kan visa oss respekt, och dessutom blivit anmält till DO så många gånger att en viss chef fått sparken, så är Veolias debattartikel inget annat än kosmetik.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att vår arbetsgivare med näbbar och klor försöker upprätthålla en schysst fasad utåt och beter sig som svin internt är väl inget nytt?!

Anonym sa...

Gert var ju skitkul som den juckande hunden i rosa overall och framförallt hans skrik hos Svenska Akademien, ÄNTLIGEN....

Anonym sa...

Det är upphandlingen nästa år...så de måste försöka med alla medel att behålla kontraktet.

Anonym sa...

"Våra anställda förtjänar respekt" -- Om ChetKOwitch verkligen tycker det, kan man börja först med detta internt innan man gnäller på Fylking.... Men så är det, att låtsaschefer tar en pseudodebatt för att visa sitt chefsskap. Viktiga frågor låter man däremot gärna vara.